"zpátky na zem do podniků, kde se na rodiče malých dětí dívají jako na blázny, co požadavkem na nekuřácké prostředí obtěžují chudáky kuřáky..." jsem sama nekuřák a mám 4leté dítě. Přesto s touhle větou hrubě nesouhlasím. Nezlobte se, ale rodina s dětma která si dá občas polívku a smažák hospodu neuživí. Hospody a podniky prostě jsou na to, že se v nich jí, pije, kouří, schází se tam zamilovaní a dělá byznys. Mimčo v kočárku nemá co v hospodě dělat.Já chodím se synem do MC nebo do mléčných barů.A musím říct, že když si s manželem vyrazíme někam ven, na děti tam fakt nemám náladu, zvlášť večer.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.