Do Té Kavárny chodím už téměř dva roky a musím říct, že naprosto chápu, proč personál po maminkách chce, aby nechávaly své kočáry venku. Běžně se zde sejde najednou několik maminek a pokud by si všechny vzaly kočáry dovnitř, vozíčkářům, pro které je kavárna také určena, se zde bude špatně pohybovat. Proboha, to snad není problém nechat kočár venku a vzít si dítě dovnitř? Obzvlášť, když je celá stěna kavárny prosklená, a na kočáry je krásný výhled, takže se nemusím bát, že mi s ním někdo ujede či něco ukradne... Sama mám dvouleté dítě, a vadí mi když ostatní maminky s kočárem vjedou dovnitř, opravdu překáží obsluze i návštěvníkům, a navíc (zvlášť v tomhle počasí) po jejich odjezdu na zemi zůstane velká mokrá louže, přes kterou pak děti v lepším případě běhají, v horším se batolí. Přijde mi, že v dnešní době většina matek hlasitě křičí po toleranci ale sama nedokáze tolerovat ostatní a jejich potřeby. Ta kavárna byla vždy přátelská k matkám s dětmi, nikdy se mi nestalo, že by mé dítě vyháněli do dětského koutku, pouze občas mile upozorní např. ať děti neroznášejí hračky po celé kavárně (vozíčkářům se přes ně špatně jezdí :o))
Předchozí