No, upřímně, pracovala jsem po celou dobu mateřské a chodila na pracovních schůzky do různých podniků, ale aby mě někdo při kojení vykazoval od stolu, to jsem opravdu nezažila. Já nejsem zrovna ultramatka a nějake extra tyhle věci neřeším a nikdy jsem neřešila, ale pokud by mi někdo řekl tohle, tak udělám opravdu brajgl. A to jsem opravdu kojila všude, i v podnicích, kde jsme dali pět tisíc za oběd ve třech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.