| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak si užít ty pravé Vánoce doma i ve škole

Pečení a vánoční výzdoba patří mezi mé milé adventní povinnosti. Tedy nepřeháním, ale zase peču i pro mamku a tchýni. Vánoce trávíme týden u rodičů - vlastně od doby, co jsem šla na koleje. Lyžovačka, pokud to jde, návštěvy mě milých příbuzných, pohádky, hraní. Takže rodinná dovolená.

Co mi způsobuje předvánoční stres je fakt, že já vánoce cítím jako konec roku, silvestr mě z toho pohledu nějak nebere. A s tím koncem roku mám potřebu věci uzavírat, dořešovat ležáky a hrnoucí se problémy, dát do pořádku papíry, domácí nedodělky - jít do nového roku s co nejčistším stolem - takže já vlastně přes prosinec dělám jen fakt málo souvisejího bezprostředně s vánoci a oslavami, ale víc s tím "ukončováním" - třeba dnes sice dělám perníky, ale přes den jsem natírala postele pro děti, které se nějak nepodařilo dodělat dříve.
Nějak se toho nutkání ukončovat nemohu zbavit - je to ve mě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.