Já jenom nechápu, kde paní rodila a měla gynekologa. Zatím jsem rodila pouze jednou a to v Praze 4, Podolí. Nemůžu vůbec souhlasit, že to takhle chodí, neměla jsem žádné nadstandarty a přitom jsem se setkala pouze s ochochotu a chápavým personálem. Pravda, šestinedělí nebylo tak luxusní, ale na pokoji jsme byli 2, tak to bylo fajn. Vizity tam takové jak paní popisuje také neznám, přišel pouze lékař a sestra. Gynekoložku mám také perfektní a chápavou. Tak doufám, že to nebylo pouze o štěstí a po druhém porodu nebudu mít podobné zážitky. Přeji tedy všem ty moje. Zuzka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.