Jízda na koni v těhotenství není nebezpečná.Ano,při pádu se můžete zranit,ale to můžete i z kola.Pokud však nepadáte,tak s tím není problém.Spíš naopak.Taková vyjížďka do přírody v kroku je pro vaše svalstvo hotový balzám.Mimochodem indiánky si to na koni cválaly,pak si odskočily do křoví porodit a hubky na koně a jelo se dál.Neexistuje výzkum,který by prokázal nebezpečnost jízdy na koni v těhotenství.No a popravdě,kdo by s velkým břichem třeba skákal.Já si to neumím ani přestavit.Mě se to břicho tam tak trochu pletlo.Tak jen klus a cval.A také jsem neobsedala mladé koně.S tak velkým břichem při jejich kreacích bych se brzy potácela k zemi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.