Bumbi pravdu máš v tom že v porodnici měli k dispozici též jen moji průkazku a údaje co jsem jim já nahlásila - kdybych lhala nikdo to nepozná neb jsem do té porodnice prvně vkročila až na samotný porod (žádné předání v 36. týdnu se nekonalo měl mě do úplného konce v péči můj gynekolog, předporodní kurzy ani exkurzy jsem neabsolvovala) Těch papírů co jsem tam vyplňovala na místě bylo mraky, některé dost nesmyslné jako povolání matky dítěte a otce - jaký to má vliv na porod jsem dodnes nepochopila
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.