tak když čtu tohle tak děkuji Bohu za mého Honzíka,příběh jsem tu psala honzík byl z druhého těhoteství předtím jsme přišli o dvojčátka,porod začal ve 26 týdnu udrželi mě do 32 hého a pak rychlou převoz do plzně a ttam se honzík narodil-10 dní na Aru pak 4 týdny na jipu střeva infekce,vojtovkou tím vším jsme si prošli také ted mu je 15 měsíců a krásně leze po čtyrech jsem za to vděčná a čekáme druhé miminko
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.