Tak třeba pečivo si každý může udělat vlastní z domácí pekárny. Miminum soli, bez různých urychlovačů a konzervantů. Já třeba i místo klasického ( chemického ) octa dávám do chleba ocet jablečný, pak spoustu semínek ( dýňová, slunečnicová ,sezamová. lněná ). A vím se 100% jistotou, že tenhle chleba je opravdu zdravý a neobsahuje nic chemického. I buchty takhle peču a loupáky, koblihy apod. vůbec nekupuju.
Taky je potřeba nepodléhat reklamám a nekupovat ty zaručeně "zdravé" potraviny jako Rama, Flóra a jiné chemicky ztužené rostlinné tuky, do kterých přidávají mimo chemikálií na ztuhnutí i vitamíny :-O a raději si doma vlastnoručně vyškvařit sádlo ( které je mimochodem daleko zdravější než všechna ta chemicky dopovaná jídla ).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.