Sůl rozhodně kynutí nepodporuje a její nepřítomnost v těstě vykynutí nezabrání. (Kynutí podporuje cukr a teplo.) Jen jednou jsem ale dělala housky úplně bez přidání soli a to by člověka úplně odnaučilo to pečivo jíst. Otázka je, jestli nějaká půllžička soli na dvacet housek je opravdu takový problém. (Když to beru tak, že sůl na povrchu pečiva se dá odrolit.)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.