Mně spíš přišlo divné, když tady kdosi kdysi na Rodině psal, jak je nechutné vidět na plovárně matku kojící své dítě. Přišlo mi to i mírně komické, že tomu dotyčnému nevadily vyvalená prsa mnoha jiným žen - aniž by kojily - a leckterá z obnažených dam skutečně nemá ani moc důvod poukazovat takto na své vnady. O ostatních polonahých však nepadlo ani slovo o nechutném obnažování se. Tak trochu nechápu, proč je tolik humbuku u toho, dát dítěti najíst. Zatím jsem se nesetkala s tím, že by ženy s vyvalenými ňadry hulákaly po kavárně či že by se samy ochotně nechávaly očumovat schválně všem na odiv: hele, já kojím, heč!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.