No, dle mých zkušeností jsou sice zdvořilí a milí jejich POLITE to pěkně vystihuje i v češtině, ale slyšela jste je někdy mluvit, když nevěděli, že tam někde jste? Nebo pracovala jste s nimi někdy? Ano, jsou milí a zdořilí lidé, ale pouze do doby, než mají něco rozhodnout říci svůj OSOBNÍ (v pracovním životě) názor, nebo než i o Vás povídají doma s rodinou (v soukromém životě).
Osobně dávám přednost tomu, když mi někdo do očí řekne, že si o mě myslí, že jsem blbec, než když ze mě blbce dělá hezkým chováním a pak mě pomlouvá doma. A pokud se jedná o ty děti, tak opravdu si myslíte, že když vyrostete, tak nedovedete své chování ovládat natolik, abyste mohla dělat dobrý dojem? Přece i v Čechách je plno nevychovaných dětí, ze kterých časem vyrostou sociálně začlenitelní jedinci. Záměrně neříkám slušní lidé, ale lidé, kteří mohou bez větších problémů kooperovat s okolím. Což neznamená, že doma nejsou despoté apod. Prostě jen své chování umíte na určité úrovni ovládat a dělat dojem na ostatní. A na to jsou agnličané opravdu dobří (bez ironie).
Předchozí