Naprosto s Vámi souhlasím! A co se toho školství týče - zrovna před pár dny mi vyprávěla jedna paní učitelka, jenž byla na "zkušenou" v anglické škole. Padala mi čelist, když jsem slyšela, jak to chodí v jejich školách. A jsem opravdu ráda, že žiju tady u nás. Samozřejmě se nedá všechno takhle hodit do jednoho pytle a říct, že anglické školy jsou špatné a české dobré. Vsšude je něco, to je jasné. Ale v celkovém porovnání jsem opravdu vděčná za to, co tu máme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.