Susenko tak tvoje nazory to je teda sila. predstavi si ze ja mohla na vsechny testy a sla jsem jen na ultrazvuky. nedala bych postizene dite stejne prych kdyz uz jsem v 5 mesici a dite citim, na to mam velky respekt k zivotu. Ano moje deti maji taky vseho dostatek, presto si vazi veci. -to je o vychove ne o tom kolik ceho vlastnim. no ale obleceni si moje deti nevazi,to je fakt, maji toho plne skrine, je to spotrebni vec. kdyz se rozbije, vyhodi se a koupi nove. jidlo se u nas taky nevyhazuje, mame psa. Byla jsem v Anglii taky jako au-pair ale to co popisujes opravdu neznam.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.