| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodili jsme doma

Opravdu, tiše Vám závidím~;) oba naši synové se narodili císařským řezem, jeden plánovaným pro polohu koncem pánevním a odhadové váze větší než 3500g, druhý akutním po čtyřech dnes tu slabých, tu silnějších kontrakcí. Myslím, že ten druhý porod trval od opravdového začátku 12 hodin, kdy jsem měla kontrakce po pěti, třech, dvou a jedné minutě, posledních cca 8 hodin byly minutové. Ale byla jsem stále jen na 4cm, synek se přestával hýbat, srdíčko už nereagovalo tak, jak mělo a tak mi pan doktor (mimochodem pan Dr. Čtvrtečka z Havl. Brodu-občas možná působí roztěkaně, ale mám na jeho péči pěkné vzpomínky) navrhnul císařský řez, bylo 21.30 a 21.55 se syn narodil. Při vytahování hlavičky mi praskla stará jizva a natrhla se mi trochu děloha, při převozu na dospávací pokoj jsem ztratila cca půl litru krve, děloha byla unavená a nechtěla se stáhnout. Ani tak Vás nebudu strašit co by kdyby, Váš porod je úplně jiný, Vy jste úplně jiná a tak sama víte, co je pro Vás nejlepší. Gratuluji ke krásnému zážitku~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.