Tak já jsem svou původní práci (jak při prvním, tak při druhém dítěti) dostala na částečný úvazek dokonce i v ČR (akorát u toho prvního se z toho po roce vyklubal úvazek plný, tak jsem práci změnila). Ono to u velké části zaměstnání lze, lze kombinovat i práci mimo domov s prací z domova, jen ti zaměstnavatelé se tomu brání. Pro matku to extra finančně výhodné podle mě není, obvykle pracuje víc práce za míň peněz.
Jak je to jinde ve světě netuším - máš s tím zkušenosti?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.