| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Maminky, važte si české mateřské…

Nevim, jestli to bylo mineno na me a hlavne jestli to mohlo byt mineno vazne. Ale pokud ano: v Italii by deti nemohl mit nikdo, protoze je proste takto system nastaven. Myslite, ze by to tak bylo spravne? Krome toho, deti mam, protoze me to naplnuje, davaji memu zivotu smysl, myslim, ze jsem celkem kvalitni jedinec, ktery ma sanci (nerikam, ze se mi to povede, ale snazim se o to sec muzu) vychovat z nich dalsi kvalitni jedince, kteri mohou byt prinosem pro spolecnost. Nejspis mi to nebudete verit, ale na me starsi dcerce, ktera je ted v prvni tride, se ma posavadni vychova velmi silne odrazi a ja jsem na to hrda (zatim, samozrejme nikdo nevi, co bude dal). Snazila jsem se ji dat opravdu maximum i pres to, ze jsme na sebe mely relativne malo casu: pani ucitelka (studovana psycholozka) i pred tim pani ucitelky ve skolce, me a manzela vzdycky strasne chvalili, ze je na dceri videt, ze za ni stoji silna rodina. To potesi - prestoze pracuji (a dost). Samozrejme, ze to neznamena, ze se to nemuze v budoucnu zvrtnout. A nebo ze druha dcera (jeste malinka) nebude jina. Uvidime, jestli je to opravdu zasluha nasi vychovy nebo jen proste stastna nahoda. Ja se ale opravdu snazim, jako spousta rodicu a opravdu vubec nezalezi na tom jestli chodi do prace, ci nikoli.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.