Mno, kdybych si měla vybrat mezi 3letou mateřskou a kratší mateřskou ale možností pracovat na poloviční úvazek a mít "sdílené místo" tak si vyberu jasně to druhé. To mi chybí víc, než jestli dostávám podporu 3 roky nebo ne.
Ostatně je mi to zcela jasné proč to tak je - politici jsou "taky" jenom lidi a jsou cestou nejmenšího odporu - je jednodušší navrhnout a schválit finanční podporu pro matky a tím jim "zavřít ústa" než zákonně podpořit vytvoření sdílených míst, polovičních úvazků a dostatek míst ve školkách!!! Je to podle mě jenom čistý kalkul!
A co je mi platné, že jsem byla doma 3 roky s dítětem, když teď musím už chodit na plný úvazek, což v případě vysokoškolačky je 10h denně a víc a vidím děti jenom večer a o víkendech! Kdybych měla možnost dělat na kratší úvazek tak do toho hned jdu!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.