| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Maminky, važte si české mateřské…

Marketo, mam podobnou zkusenost jako pani Lenka? s manzelem - taky jsme prosli krizi, take jsem nepoznavala cloveka, ktereho jsem si vzala (od te doby vim, ze nic neni nikdy dopredu zcela jasne a definitivni - chlapovi rupne v bedne, najde si zenskou a na manzelku jaksi nemysli v tu chvili)....nastesti uz snad je vse zazehnano, milenku opustil, vratil se k rodine a k davani penez -opetovnemu.
Ale v momente, kdy jsem tento problem resila mi i policajti rekli, ze na jeho ucet nemohou do momentu rozvodu....a banka uz vubec ti nevyda manzelovi penize, kdyz manzel nepovoli bance.
Takze realita se od te formule svatebni v dobrem i zlem atd. velice lisi, a v realite penize na manzelove uctu jsou pouze manzela (dnes mam sice dispozicni pravo k jeho uctu, ale i tak na to nespoleham) a pravo na ne nemas, banky nedaji.
Bohuzel je to tak nastavene.
Ani zamestnavatel nevyjde vstric - vyjimkou je pouze kdy to ma soudne narizeno (rozvod, dluhy, neplaceni alimentu, apod. situace).

Takze rozhodne nesouhlasim s financni zavislosti na manzelovi(priteli) v dobe materske, rodicovske dov. jako i behem normalniho zamestnani.
Momentalne to mam poresene tak, ze mam svuj ucet u jedne banky, manzel u jine - ja k nemu dispozicni prava a kontroluji stav, pohyby na nem.

A rozhodne to neni o sobectvi (vlastni ucet, kam mi chodi rodicak, pridavky na deti), jen proste nechci se ocitnout v podobne situaci jako drivre!
To je cele.
A nikdy nemas zaruceno, ze manzelstvi, ktere fungovalo dobu bezproblemove, tak bude fungovat nadale, naporad!!
To je myslim to, co chtela pani Marketa vystihnout.~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.