Dobře, budu tedy konkrétní. Dceru mi vzali do školky ve 4 a půl letech (Brno). Dva roky (od jejích 2 let) jsem ji vláčela s sebou do práce a byla jsem nesmírně vděčná, že mi to zaměstnavatel toleruje. Místo aby byla alespoň dopoledne s vrstevníky, hrála si pod mým pracovním stolem. Sestra má syna 4,5 roku (Praha 8) a už podruhé jí ho nevzali do školky. Pracuje doma a její syn celé dopoledne sedí u televize, nebo si hraje-sám. Nejsem si tedy jistá, čeho že si to mám vlastně vážit...České mateřské???...Rozhodně ne!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.