Taky mi to připadá teď přehnané. Dřív nikdo neměl žádnou poruchu soustředění nebo učení, ale všichni byli blbí, dnes naopak nikdo není blbej, všichni mají poruchy. Nebyly za mě vlhčené ubrousky, aby mě pořád někdo utíral ruce na pískovišti a přežila jsem, když jsem ven pro syna vlhčené ubrousky nebrala byla jsem za velmi lehkovážnou matku. Samostatnou kapitolou jsou i jesle, kdy celé generace jesličkových dětí musí být traumatizované a pro citový život nepoužitelné. Já na jesle (na to málo, co si pamatuju) vzpomínám ráda. Syn jeslemi taky prošel a taky rád vzpomíná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.