| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Je možné dobře se pohádat?

mě hlavně udivuje, že někdo zřejmě klade rovnítko mezi hádání = výměna názorů.

Jako že nehádat se znamená tomu druhému neříct, že se mi něco nelíbí, a dusit to v sobě.

To, že s něčím vyjádřím nesouhlas (slušně) nebo řeknu, že mi to nevyhovuje, přece není hádání!

Hádání je (aspoň pro mě) výměna názorů, při které dotyční zvyšují hlas, nadávají si nebo používají podpásové argumenty.

Ovšem je fakt, že znám lidi, pro které pouhé neutráln vyjádření nesouhlasu znamená asi tolik, jako když býkovi zamáváte před nosem červeným hadrem. ~t~ nebo spíš ~n~ ~4~, protože nechápu, jak s něčím takovým můžou lidi vyjít, když to mají doma.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.