Vždy mě baví tyto články,
děti mám už větší 7 a 4 let od 3 let malé chodím na tzv. zkrácený uvazek do práce 6ti hodinový.
Do práce jsem se vrátit chtěla, ale všechno má své ale , i když mě zaměstnavatel vyšel vstříc a mám kratší uvazek, stejně dělám ranní a odpolední směny ,což na odpolední obnáší to že v podstatě vyzvednu děti ze školky a ze školy a přemístím je k babičce. Celý týden je de fakto nevidím , štve mě to ale nic stím neudělám, peníze potřebuji.
Opravdu tady chybí 4hodinové uvazky a ne jen pro maminky malých dětí.Zaměstnavateli se neoplatí vás brát na 4 hodiny, a podle slov jedné mé nadřízené ,jsem prostě stále více doma než v práci a jsem pro ně málo vytížená at jdou do .....
Z moji maminky nechci dělat mého otroka,( ato mám štěstí že má předčasný důchod jinak by pracovala taky) má přeci také svůj život a chůva si vydělá víc za hodinu , než sama já vydělám
Nechci se nikoho dotknout , ale už vidím jak se hrnu v 6ti měsících někam k pásu do továrny abych se profesně seberealizovala ne všichni máme VŠ( mám středoškolské vzdělání a u pásu nedělám)
Předchozí