Proc jsi tak utocna? Me ten clanek neprijde, ze by nejak zesmesnoval matky, co se rozhodnou byt doma s detma, ani autorka nepise, ze to, jak to ma ona, je jediny spravny model. Proc te to vzdycky tak vytaci? Proc mas reakce plny hrozicich a zvracicich smajliku. Opravdu nedokazes pochopit, ze nekdo to ma jinak?
Ja byla doma 4 roky a pak nastoupila na polovicni uvazek a MD a RD si ohromne uzivala a rozhodne jsem se nenudila. Mozna i proto, ze jsem zacla na RD studovat. Ale treba to bylo i proto, ze jsem se v zivote napracovala opravdu hodne, karieru jsem mela slusnou (porodila jsem skoro v 35) a byt doma mi prislo spis fakt jako dovolena. Kdovi, jak bych to mela, kdybych porodila ve 20, treba bych mela pocit, ze mi neco utika, ze me to doma nebavi a nastoupila bych ve 2 letech ditete.
Naprosto neodsuzuju a dokazu pochopit, ze nekdo to ma jinak a nevim, proc by se mela jedna nebo druha strana obhajovat. k cemu to pomuze, kdyz tady budes tak hnusnym a zesmesnujicim zpusobem psat o zenach, ktere to delaji jinak. Mas snad patent na rozum a monopol na jedinou svetovou pravdu?
Předchozí