Xantipo já taky a mám podobné obavy co ty.Ono už to začíná u postiženejch dětí,tam se od příštího roku naveliko chystá narvání do specek a vím já čeho ještě.Neb se zruší prodlouženej rodičák pro postižené děti.A mám velkou obavu,že to bude pokračovat dál a skončíme za pár let půlroční mateřskou.Jenže v té Francii maj aspoň ty jesle,dosažitelné chůvy a MŠ.A dítě můžeš zapsat třeba už když jsi těhu(teď nevím,jestli se mi to neplete s Německem,to zapsání).Ale tady nemáš nic,ani jesle ani tu MŠ. Jinak ke kojení,třeba v německu se doporučuje kojit maximálně třičtvrtě roku(mám to z přednášky německé spec.sestry)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.