| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Baví mě, jak moje děti žijí

Neodpustím si pár dotazů pro autorku, protože poznámka o ohrádce mi dost zkazila dojem z jinak pěkného článku.

Opravdu jste vy ani vaše dcera za celou dobu svého mateřství NIKDY, ale NIKDY a ANI NA CHVILIČKU nepotřebovala svoje dítě zajistit proti pohybu, aby se mu nic nestalo? Píšete, že vaše dcera vaří Toníčkovi domácí stravu, což je chvályhodné, dělám to také tak. Jak to dělá? Vaří jen v době, kdy dítě spí? A když se jí dítě při vaření věší na nohy, to ho tam takhle nechá? Opravdu jste si nikdy vy ani vaše dcera nepotřebovala za těch x let a x hodin denně, co jste byly samy s dětmi nebo dítětem dojít na WC nebo do koupelny? Nikdy jste si nepotřebovaly něco vyndat z nějaké skříňky, do které se dítě hrabalo a chtělo ji vyházet? Opravdu jste nikdy, ale nikdy po hodinách oddaného pobíhání kole děťáka nepotřebovaly dítě do slova a do písmene NA MINUTU NA DVĚ někam odložit a sednout třeba ke kafi nebo k jídlu, abyste se nadechly a získaly aspoň trochu energie potřebné pro další péči o dítě, protože jste věděly, že máte ještě mnohahodinový maraton před sebou a chcete si chvíle s dítětem užít a ne protrpět? Máte vy nebo vaše dcera byt bez nábytku, bez dveří a s vypolstrovanými stěnami i podlahou, takže se tam ani hyperaktivnímu dítěti v nejnáročnějším věku nikdy, ale fakt nikdy nemůže nic stát? Měla jsem snad svoje hyperaktivní mrňousy nechat zmrzačit, když se šplhali po výškách? Opařit, když mi lezly ke sporáku? Hlavně aby nebyly omezené v pohybu? Upozorňuji, že byt máme pro děti přizpůsobený, ale všem nebezpečím se vyhnout nedá. Měla bych si snad všechny domácí práce nechávat na dobu, kdy děti spí? Abych v tu dobu, kdy spí, neměla nedejbože trochu času na něco jiného, než jsou domácí práce? To je ale dost v rozporu s mottem jinak pěkného článku, ne?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.