No, moje tchýně o žehlení nemluví, zato o tom, jak musela tahat hrnec s plenami a vodou na sporák, kde si musela ještě zatopit a pak to celý xkrát máchat.
Moje první dítě bylo na plenách komplet, neboť papírovky snad byly k sehnání v Německu, tady ne. Pruda nebylo nic, člověk si to zefektivní. Ale jak říkám, u dalších dvou jsem v případě potřeby ráda sáhla po jednorázovkách - výlety, dovolené . Jinak - my ale nejezdili do hotelu, nýbrž chatky a místo večerního sezení před chatkou máchat pleny a věšet to okolo - to se mi fakt nechtělo. Máte pravdu v tom, že když člověk něco chce, zařídí se podle toho. Já neříkám, že by to nešlo, ale prostě jsem měla jinou možnost, tak jsem ji využila, protože se mi jednoduše nechtělo řešit hadrové pleny. To je celý.
Jinak s nejstarší dcerou jsme byli na dovolené s hadrovými plenami, jak jinak, tak jsem si to prožila a vyzkoušela. Je to stejný jako s myčkou - když ji mám, odmítám mýt v ruce, když nemusím. To samý s pračkou - odmítám prát v ruce třeba pár kousků, raději to nechám nashromáždit. A s těmi hadrovými plenami je to stejný - ne že by to nešlo, jde to, ale využiju pro sebe pohodlnější možnost.
Předchozí