S tím souhlasím. Na rozdíl od většiny látkařek mám tuto metodu odskoušenou na sobě. Při nachlazení mám problémy s inkontinencí. Bohužel, když jsem omarodila o víkendu a doma neměla zásobu vložek, přechodně (než mi manžel sjel do lékárny) jsem to řešila froté ručníkem. Je to mokrý a hnusný. Dítě bych do něčeho podobného nebalila ani náhodou, zvlášť když to už dávno není nutné.
Autorce bych v jejím duchu doporučila, ať si zkusí rukou sáhnout na počuranou látkovku a na vnitřní stranu nějaké kvalitní jednorázovky (třebas Pampers). Ať doopravdy ví, co má které dítě za luxus na zadnici.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.