Z článku jsme se dozvěděli, že autorka je dokonalá super žena super máma, ale její muž naprostý trotl.
Používám jednorázové pleny, které obvykle nakupuje můj muž - i když není žádný shoppingový mág, je schopen a ochoten pochopit, že se plenky (stejně jako cokoliv jiného) liší velikostí a značkou (stejně jako třeba gumy od auta
) a že je nutné koupit ty, které potřebujeme - t.j. vyhovující velikost a správná značka. Tím pádem odpadá jeden důvod k látkování.
Lego moje děti mají a rádi si s ním všichni hrajeme, zvládli jsme ho pořídit i když rozmařile rozhazujeme za jednorázové plíny. Kolik celkem stálo pořízení lega nemám nejmenší tušení, nenapadlo mě to počítat. A nenapadlo by mně se někoho ptát, kolik za to, co mají doma, dali.
Koš vynáším každý den, dělala jsem to i za bezdětna a hodlám v tom pokračovat i v době, kdy plíny mít nebudeme.
Plenky měním často, myslím že vlhký obklad na zadku nedělá nikomu dobře - ať už se jedná o obklad z "blivajz gelu" nebo z "mňam-mňam" ekologické jednorázovky.
Nevím, proč autorka útočí na lidi, kteří dělají něco jinak než ona, pokud jejím cílem byla osvěta, tak takhle by vypadat neměla.