Hele, a není ten pan profesor Täubner a jeho následovníci tak trochu voyeři? K nahotě mám docela zdravý vztah, děti mne i manžela viděli několikrít nahou ( popravdě v kursech dětského plavání to asi ani jinak nejde), ráda se nahá vykoupu. Vadilo by mi ale hodně, pokud by mne děti měli kreslit nahou, aniž se mne někdo zeptal na zcelamkonkrétní souhlas. Informace typu zda ji mám chlupatou nebo ne budu s dovolením okolí sdělovat sama. Paní učitelka při kursu také kreslí nahatého manžela - partnera, aby byly podmínky vyrovnané?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.