Kontrola vší v hlavě od učitelek - já jsem pro, jen jsem na toto téma plamenně diskutovala tuším ve středu s jinými maminkami, které v tom viděly velké zneužití dětí. Tak jsem uvedla jen jako příklad, že někde ženeme dětská práva do extrému, jinde (myslí modní otevřenost a duševní sebeobnažování) jak kdybychom si o zneužití řikali. "Co před dítětem neřekneš, neví" - pokud máte velký dům snad. Podle mne si dítě dost domyslí, zaslechne. Jak jste na tom peněžně pozná podle toho, jak se k Vám chovají v bance, zda k Vám chodí uklízečka nebo máma naopak poplakává při zmínce o dovolené, atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.