Děkuji za tento článek.Vadilo by mi velice takové zadání úkolu a myslím,že dcera by nahé postavy rodičů ani nekreslila.mě nahou viděla,ale tatínka né a ani ho nikdy neuvidí/doufám/.Domnívím se ,že by byla zděšena a na rozpacích z toho,že ostatní spolužáci něco takového vyobrazují.Tohle do škol opravdu nepatří.Já bych pravděpodobně nepodepsala,protože sexualita ,ani v obecné rovině do školy nepatří.Potřebné informace ji řeknu sama.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.