já jsem pro zlatou střední cestu - neděláme vědu z toho, když nás děti doma vidí nahaté, ale cíleně tak před nimi nechodíme.
Stejně tak považuju za normální učit děti, že pohlavní orgány se na veřejnosti přikrývají, stejně tak jako se na veřejnosti neonanuje a nevykonává potřeba (to poslední krom malých dětí).
Docela by mi vadilo, kdyby je to někdo učil jinak. Kromě jiného taky proto, že považuji za správné, aby dítěti bylo divné, že cizí pán vytahuje pinďoura.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.