Jsem maminka "jednorázovka" a tento článek mi dost hnul žlučí.Ale myslím,že je to hlavně proto,že je špatně napsaný.Je mi úplně putna kdo co dává,čím krmí a zda kojí nebo ne,proto mne vždy takovéto věci nadzvedají ze židle.Ať si to každý dělá jak chce a nikoho neodsuzuje!!!
A k tomu "provonění" bytu plínkami...tak nevím jak autorka článku,ale my chodíme s dcerou denně ven,na plínky jsem si pořídila kyblík s víkem.A to mi přijde rozhodně příjemnější,pro již zmíněné čichové buňky než se máchat s pokaděnýma plínkama(a jako že nám teď rostou zuby,takže tam je občas opravdu mega nálož).Stejně tak náklady na elektřinu,prací prostředek,opotřebování pračky a hlavně počáteční náklady na pořízení látkové výbavy nejsou zanedbatelné!!!!
My plínky kupujeme zásadně jen v akcích,takže se dostáváme na cenu okolo cca 3 korun za kus.A můj manžel je natolik gramotný,že když mu řeknu "přines plínky č.4",tak přinese plínky č.4!!!
A zapruzený zadek jsme neměli ani jednou!!!
Nechci být jen negativní,takže myslím,že pravda v tom,že látkovky dopomáhají k rychlejšímu učení na nočník je pravda.
Předchozí