Před 12ti lety jsem u svého prvního syna používala první tři měsíce látkové pleny, pak jsem přešla na jednorázovky.....u dalšího, které mu jsou teď 3,5 jsem látkové nepoužívala vůbec....
Takže o nich moc nevím......nevyznám se v nich.... docela mě zarazila ta cena u těch látkových, tím nemyslím klasické čtverce, ale takové ty kalhotky, proč jsou tak drahé? A když se neustále perou dokola.... nezaperou se časem, neztratí barvu, měkkost? A z hygienického hlediska....nežehlí se.... opravdu se tak "dokonale " vyperou a vyčistí - myslím hlavně stolice....nejsem si jistá, ale mají několik vrstev? Na jaký stupeň se perou? Děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.