Naše děti mají jména jako tradice v rodině,generačně asi 5tý Otakar, holka Vendula - je to tvrdý jméno ale zvykla jsem si a prarodiče taky, i když na nás pouštěli hromy. Se jménem jsem docela v poho, i když v dětství jsem se chtěla jmenovat jinak. Sama mám jméno po dceři mého dědy ( na jeho přání ) která v dětství zemřela v koncentráku. A tak mám někdy zvláštní pocit když vidím její - moje jméno napsáno na různých věcech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.