Dobrý den, neznám lepší dovolenou než je Primorsko!! Vracíme se do něj rádi každý rok!! Je tam opravdu krásně!! Ale jsem zřejmě neobjektivní,nebot jsem mu propadla hned při první návštěvě a od té doby nedám na Primorsko dopustit!a vůbec na celé Bulharsko!!samozřejmě má i své chyby - ale i v těch já vidím klady!! ) doma mi říkají že jsem blázen a že jsem v minulém životě byla určitě Bulhar...ALE...opravdu mě Bulharsko očarovalo! :-* máme doma bulharskou keramiku,ubrusy...no prostě vše,co Bulharsko připomíná.Pobyt s dětmi není problém.Máme tři - 10let a rok a půl dvojčátka a vše OK najíte se na každém rohu za pár kaček a hlavně VÝBORNĚ
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.