U nás to tak fakt je a to jsme normální základní škola. Vím o čem píšu jako matka synka s ADHD + hyp. jsem měla minulý šk.rok právě problém, že syn jde pomalinku do puberty a začal nám ve škole revoltovat (5třída). Paní učitelka to právě hned řešila samozřejmě se mnou a ona mi právě řekla, ať navštívím šk.psycholožku, abychom věděli jak na něj. Po této návštěvě přímo po tř.schůzkách a rozmluvě, samozřejmě následovala domluva se synem doma, se opět chování upravilo. Samozřejmě co platí na mého syna nemusí platit na jiné. To je právě to, že naše p.učitelka chápe problémy těchto dětí a řeší je. Ta učitelka v případě susu mě právě zarazila svou rezignovaností, možná jen přesně neví jak tyhle situace řešit a v tom vidím problém systému integrace.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.