přesně.
Ale fakt mě ty reakc hodně nadzvedly.Už kuli tomu,že chci píští rok integrovat maldšího,kterej má problémů jak naseto.A to mám na mysli opravdu integraci.
Moc by mě zajmalo,co by dělaly ty maminky co tu tak vykikují,kdyby jim do třídy chodil třeba chlapec na vozíku a občas by se tempo vyuky muselo přizpůsobovat jeho potřebám,nebo by mu měl někdo ze spolužáků pomáhat.Nebo kdyby se najela taková intgrace jako je běžná třeba v Anglii,nebo USA u autistů.Jakto,že tam se nesepisují petice,nepřeřazují se zdravé děti jinam.A nikoho ani nenapadne hledat problém v tom,že tam chodí dítě s PAS.
Tady je problém(když to zlehčím)"jen "obyčejná ADHD a LMD ,tak si přečtěte plány Drábka na integraci většiny postižených(co toho budou schopni)a běžte mu vysvětlit,.že je ve škole nechcete,protože by vaše zdravá děťátka mohla utrpět ujmu.Jo a hlavně je nezapomeňte vychovat v duchu toho co tady píšete.
Jo a ještě za pár let nezapomeňte řvát,jak jsou tyhle lidi na dávkách protože maj jen specku a nic neuměj.Díky komupak maj jenom specku,že ano?