Abych se priznala, mela jsem o teto poruse povrchni znalosti a to me svadelo k tomu jako susu a ostatni byt rozcilena na to, jak k tomu dite bez obtizi prijde, aby ho dite ADHD zdrzovalo a agresivne se knemu chovalo a chapala jsem i rozcileni maminky, jejiz dcera se s tim musi denne potykat.Jde o to,ze vetsina lidi moc dobre nevi, jak se tato nemoc diagnostikuje, jak se deti projevuji atd. a svadi to k tomu je odsoudit, ze ve tride nemaji co delat.Trochu jsem zapatrala a ejhle, na tuto chorobu je presna diagnostika, tak neni pravda, ze kdo ma doma nevychovane dite se muze za tuto diagnosu schovat.Neurologicke vysetreni vykazuje zmeny na mozku, atd.Je to tezke, jak to udelat, aby byli spokojeni vsichni a detem bylo pomahano?Obivuju rodice ADHD deti, ze to zvladaji a maji nezkonalou trpelivost.Ja, kterou vytoci kazda blbina, kterou moje mala provadi
.Co takhle, ze by byla v "normalni" skole trida deti s problemy a s nimi nekdo, kdo sve praci opravdu rozumi a neudela vice skody nez uzitku?Hezky vecer