ono spíš je to někdy tak, že dr. řekne něco trochu jinak - upřímně - jednodušeji, tak aby to laik pochopil. to jsem zažila a nezazlívám jim to. a pak jde taky o to proč třeba dr. křičel, co tomu předcházelo, jaký měl vztah s maminkou? jako jsou doktoři hulváti a jsou slušní, stejně tak maminky. a upřímně každý kdo vypráví příběh si ho trochu upraví už jen tím že ho zabarví svými pocity. čímž nezlehčuji tu situaci, vůbec ne já si taky prošla peklem., ale natolik jsem uznala, že nejsem doktor a že jim prostě věřit musím, že dělají pro mého syna to nejlepší. a z jiné pozice než jako doktor neonatolog bych se upřímně netroufala oponovat. taky jsem trpělivě (či spíše netrpělivě) čekala až mi dají povolení chovat svého syna.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.