Dobře tak rovný k rovnému, ale tak se dítě přeřadí a to do praktické školy, kde je to plné romského etnika a jak je tam pak takovému dítěti ubližováno a to podtstaně víc než občas něco udělá tohle dítě tak od nich je to 10x víc a odnáčí to jejich duše s stav se zhoršuje. Konečně se zamyslete nad tím, že opavdu tak to nejde je vystrčit do takocýh škol, sami by jste viděly kdyby jste tam daly své dítě jak by bylo o hodně víc šikanováno a rušeno než takové dítě s ADHD. Jávždy se školou spolupracovala a to se nechci chválit, ale na jedničku, dcči se maximálně věnuji a mám už tři děti dospělé a fungují velmi dobře a prostě ta nejmladší je jiná a v žádném případě mi někdo nemůže říct, že bych ji rozmazlovala nebo neuměla vychovat, práěv naopak ve škole mi paní učitelka říkala jak je to vidět, že s ní doma pracuji a jak je to každým dnem lepší. Měly by jste se chytit za čumák jinak to nejde napsat a podívat se pořádně dosvého hnízda a z vašeho dítěte vyroste jen obyčejný nefungující spratek, nepřizpůsobivý atd.
Předchozí