myslím, že nemocnici jmenovala... ale jinak ano, taky jsem na to myslela, že jestli takhle maminka jedná s dr. tak jak jedná s námi pokud se neshodovaly její názory s jejich, tak se jim skoro ani nedivím...jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá že? a jsme zpátky u slušnosti, nemůžu čekat, že když napochoduju před doktory že jsem MATKA a tím je řečeno vše a navíc vím, jak je pro mé dítě dobré klokánkování a oni o tom nic nevědí, že mi vyjdou vstříc a budou na mě milí. navíc klokánkování a boding u "zdravých" nedonošenců je jistě skvělá věc, ale u nemocných je asi to zdraví či život na prvním místě ne?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.