jo měla jsem tu smůlu,že jsem byla na ně moc akční že jsem tam nesla katce vlastní polohovátko tzv.dělohu že jsem je prosila o nějakou nádobku na odstříkané mlíčko,už v té chvíli se naskytl problém-věta a na co to potřebujete ,vždyť laktace nabíhá 2-3tí den po porodu,že jsem za katkou chodila každou svou volnou chvíli a sestry si nemohli v klidečku pokecat nad kafíčkem protže jedna máma byla nasáčkována pořád na jipu,návštěvní hodiny na jipu byli jen od 15 d0 17 té + chvilku caa 5 max 20 minut dopoledne kdy se na jipu předávali informace mamince o zdrav stavu- a já chtěla informací více mě nestačilo říci,malá se zhoršila,malá má infuzi infuzzi jsme ji přepíchly,mě zajímal její zdravotní stav dopodrobna,chtěla jsem vědět výsledky z krve CRP hodnoty bilirubinu o kolik ji stoupla žloutenka stoupla ji hodně prudce ráno 216 a po obědě už 276 i přes svícení,zajímala jsem se kolik toho vypila jak se krmí jestli sondou nebo lahví,požádala jsem sestru o alternativní dokrm přes stříkačku-málem se mi vysmála že to nemyslím vážně u tak starého dítěte krmit stříkačkou malá si zvykla na lahev a celé 6tinedělí jsem ji to odnaučovala-zápisky z hlášení sesterí dokumentaci matka na pokoji klokánkuje,dítě je s matkou v posteli, matka krmí stříkačkou !! matka si řídí kojení a dokrm sama,když jsem za ni šla ve 3 ráno odnest mlíčko protže jsem se kvůli svému zdrav stavu za ní celý den nedostala tak věta to snad nemyslíte vážně tak pozdě v noci,malá stejně spí