Ivano, nikoho nebude mrzet, když budeš navštěvovat jiný web. Já sem zabrousím už jenom někdy, protože mám oblíbenější weby. Shodnu se s tebou v tom, že příspěvy ve zdejších diskusích občas bývají trochu militantní a adrenalinové, ale s tou sektou jsi to trošičku přehnala, ne?
Když se vrátím k článku, tak souhlasím s jednou maminkou, která komentovala můj příspěvek, že autorce nedovolili na mimi sáhnout ze strachu, který pramení z malé praxí v neonatologii, holt malá nemocnice je malá nemocnice. To je všechno. Autorku chápu, protože nesmět si ani sáhnout, je strašně stresující. Tady šlo jen o princip - když může desetkrát za den sáhnout sestra, proč ne dvakrát z toho maminka?? Věřím, že to mimi začalo pookřívat, až když ucítilo maminku, psychika je mocná čarodějka! Muselo se mu hrozně ulevit, protože zase ucítilo mámu, její vůni, uslyšelo hlas, poznalo, že maminka je tady. Osvícení lékaři naopak maminky v kontaktu podporují. Ti, co se bojí komplikací, ne. Má to samozřejmě dvě strany mince.
Předchozí