Dobrý den, přesně jak píšete, 8leté děti si kolikrát i vymýšlí( což je totiž normální, každé dítě si občas něco vymyslí nebo přikreslí), taky mám kluka s ADHD, a nevěřím, že tahle dívenka, je jenom sama tou co něco ostatním vyvádí, když vidím syna že se popere třeba i s kamarádem, vždy je to ve chvíli, kdy ho ten kluk provokuje, on neumí říct, no a co trhni si...a jít pryč, to tohle děti prostě neumí, ale když je někdo provokuje mají vztek a neví co s ním, jde z nich, a to je to jinak takový zlatíčko, udělal by pro každýho koho zná úplně všechno. Tím chci říct, milá paní zamyslete se nad tím, jestli je ta vaše holčička tak hodná a nic té druhé nedělá a nebo jestli si taky občas trochu nevymýšlí. Děti si vymýšlí všechny, byla jste se zeptat ve škole? Mluvila jste s jinými rodiči...ono to totiž může být všechno jinak. Čímž samozřejmě netvrdím, že holčička nemá problémy, navíc tyhle děti ani kolikrát neví, že někoho bouchnou, běží a rozhazují rukama a nevnímají, že do něčeho bouchli, ale za to taky nemůžou a bohužel to neovlivní. K těm svačinám, máme ve škole super kloučka, (už jsou 10ti letí) bohužel synův vzor a kamarád v uvozovkách, všichni ve třídě ho milují, dobře se učí, a je to takový ten co rozhoduje co se bude hrát atd atd. .... je to stokrát větší hajzlík než ostatní, bohužel většina dospělých nemá šanci na to přijít, než někoho začne provokovat, tak se rozhlídne jestli není někde poblíž dospělý atd. tuhle náš syn přiběhl a říká, rychle mi udělejte pití, Lukáš říkal, kdo mu první donese pití je jeho největší kamarád...podotýkám bydlí ve vedlejším vchodě a má super rodiče a je z dobré rodiny...to samé ve škole, dej mi kus svačiny, já ti za to pošlu něco na mobil...kamarádíček, bohužel když klukovi pak s úsměvem řekne, že mu to nepošle, tak syn s ADHD neví v tu chvíli co dělat, je zahnaný do kouta věřil mu a začne mu nadávat a nebo ho rovnou praští, má v sobě emoce které nedokáže potlačit a samozřejmě je mu jedno jestli je okolo třeba deset dospělých...a on je ten špatný. Takhle to chodí, naštěstí máme stále štěstí na učitele a mého syna mají rádi, tak vím, že se to vždy vyřeší a kluk nebude chodit do školy s odporem, ale myslím si, že typ dítěte jako je jeho kamarádíček je mnohem horší a nebezpečnější, než ten náš kluk...víte na čem u něj jste. Holka o které píšete, určitě zlobí, ale nevěřím, že až tak jak popisujete, navíc pokud u vás zazvoní, čeho se bojíte? to byl vtip ne? Normálně řeknu, že malá s ní nikam nepůjde a hotovo, nebo ubližuje po zazvonění u vás i vám...kope vás mlátí vyjídá vám ledničku? Prostě at si vaše dcerka s ní nehraje, a hotovo, nechápu, když k ní máte takový odpor, jak je možné, že jsou spolu venku? A nevěřím, že dítě s ADHD bude strkat druhé dítě do silnice, pokud by to tak bylo tak má holčička asi jinou diagnozu a ne Adhd...to jsou děti divoké a né zákeřné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Předchozí