Já bych nečekala na nějakou schůzku danou učitelem, ale došla si tam hned jak to přesně vše je. Já si to také myslím, že ty naše dítka nedělají jak je tady popisováno, spíš ještě opačně mé dceři hodily aktovku do záchodové mísy a to jsou děti bez postižení a vím, že v té době dcera jim nic neudělala a bylo mi řečeno učitelkou, že děti byly potrestáni a tím to skončilo, ale vysloveně to byla šikaná ačkoliv já z toho vědu nedělala. Spíš jaké to mělo pak důsledky, co vše si dcera vymýšlela jak je nemocná aby do té školy nemusela. Každý den jsem se školou ve styku a prostě se starám jak vše v té škole probíhá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.