Já vůbec nechápu huhu jak můžete mít tři děti. Automaticky zkritizujete všechny, protože vám se podařilo otěhotnět hned, porody jste měla prakticky asi taky hned a všechno šlo a jde jako po másle a když někdo prožije něco jiného hned je špatný. Dle mého máte jen velké štěstí a hubu plnou síly jaká jste perfektní matka.
A hlavně člověk, který v 21.století bere, že lékař má vždy svatou pravdu mne opravdu bere a vytáčí.
Dcera prožila v kojeneckém věku 2 dny na JIP a vím co to s ní udělalo. A další infekci jsme chytili v nemocničním prostředí, představte si, že jsou infekce, které dítě získá i v nemocnici a ne přítomností matky.
Taky jsem zažila chování lékaře, které se naprosto neslučovalo s tím co slibuje a to jsem po něm nic nechtěla jen jsem začala rodit v noci. Tímto si velice vážím práce PA a sester, protože na lékaře bohužel štěstí nemám. Bohužel jim ve většině případů chybí pokora, kterou letitou praxí zapomínají. A díky ztrátě této pokory moje známá porodila i v dnešní době mrtvé dítě jen proto, že někdo ve své pohodlnosti nezkontroloval dobře natočené ozvy. Takže když tak vychvalujete práci lékařů a my pacienti jsem jen vřeštící neurotici, přeji vám nadále hodně hodně dobrých zkušeností s lékaři, aby jste jednou nebyla tou maminkou, která zde taky napíše příběh, kdy je odkázána na někoho, kdo zrovna není ochoten naslouchat matce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A aby se pak neobjevila taky jedna chytrá matka, která všechno shrne se stolu se slovy: dlaší neurotik!!!!!!!!!!!!!!!!
Předchozí