Zdeno,ano,máš pravdu!Do ničeho doktorům nekecat,poslouchat,oni přece vědí,proč to dělají!
Vzpomínám si na takovou banální historku před několika lety.Byla jsem hospitalizovaná s dcerkou v nemocnici.Přes noc jsme tam byly s dětmi jen tři matky,ostatní děti tam byly samy,ale rodiče za nimi chodili alespoň přes den.Jen jeden,asi devítiletej kluk,co čekal na operaci,tam byl sám.Nikdo za ním nepřišel a on celej den probrečel.Tak jsme se do toho kapku vložily,brnkly rodičům,že kluk je nešťastnej,ať si s ním alespoň promluví přes telefon.Za hodinu se oba rodiče přiřítili(k velkému nadšení sester),a paní mi hned říkala"ale oni nám tu říkali,ať za ním nejezdíme,že je to pro děti lepší a bla bla...
.
Kluk byl šťastnej,že i na něho se přišli podívat a já byla ráda,že se tam kluk úplně zbytečně netrápí.Jen mi přišlo fakt divný,že někdo opravdu tak slepě věří každý blbině a klidně nechá svý dítě před operací samotný.Že je to pro něho lepší.Takovej ideální rodič(pro personál).Do ničeho nekafrá,neotravuje.