Já se ptala při nástupu dcera do školy ředitelka a ta mi řekla, že v případě přijmutí takového dítěte do třídy s měnším počtem žáků se bere jako zaplněná a dostávají se pak peníze na plný počet třídy a jinak pak dvojnásobek než na zdravé dítě. Také mi řekla, že to chodí v jednom balíku peněz a tak ani pořádně neví zda ji ty peníze tam přijdou nebo ne, no je to matikářka a tak by to asi měla umět si spočítat. Určitě to někde na stránkách ministerstva školství je a myslím, že jsem to i četla před asi pěti lety kolik přesně se dává na žáka a pak je tam i popsané jak pak to zvýšení je. Konkrétně měla i dcera napsané z SPC, že peníze které se dostanou na ni víc tak se mají použít na kompenzační pomůcky pro ní. Tak určitě to prostě je, ale školy si to asi nehlídají a spolehají, že to přijde, když se asi vyplňuje nějaký tiskopis kolik žáků a s jakým případně postižením tam je.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.